DISTRIBUIȚI

Fata de SEO offsite, SEO onsite reprezinta optimizarea intregului site din punct de vedere SEO, iar SEO onpage este optimizarea unei pagini din punct de vedere SEO. Practic, nu ar fi diferenta mare intre termenii folositi, pentru ca de obicei sunt modificari generale la nivel de pagina/ pagini.

SEO onsite se refera la multitudinea de modificari aduse site-ului, din punct de vedere tehnic, pentru a fi optimizat cat mai bine pentru motoarele de cautare.

Unul dintre cei mai importanti factori este indexabilitatea. Ca o paranteza, nu putem discuta de SEO offsite (care este o necesitate) daca site-ul nostru nu este indexat, dar nici nu va fi indexat de motoarele de cautare.

Printre modificarile recomandate se numara: heading-uri, meta-uri, curatarea codului, modificarea textului pentru a fi SEO friendly, arhitectura site-ului, linking-ul intern, date structurale, experienta utilizatorului, viteza de incarcare, imagini, etc.

Realizarea unui audit de SEO onsite realizat de un specialist seo implica verificare a mai multor factori, fata de cei enumerati mai sus, iar auditul ar trebui sa contina explicatii atat pentru proprietarul site-ului, cat si pentru programatorii care vor aduce modificarile in site.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ