DISTRIBUIȚI

WordStream este un ansamblu de instrumente pentru cuvinte cheie, cu ajutorul caruia se pot cauta cuvinte-cheie, obtine sugestii de cuvinte-cheie si expresii, cauta cuvinte-cheie pentru campanii Pay Per Click, realiza analize la nivelul cuvintelor-cheie dintr-un website. Este un ansamblu de instrumente foarte útil pentru webmasteri in munca de management a cuvintelor-cheie, mai ales ca ofera facilitati mult peste alte instrumente, chiar dintre cele platite, destínate studiului acestui aspect. WordStream dispune de o baza de date de peste 1 miliard de cuvinte-cheie unice, care permite furnizarea de mii de expresii de cautare.

Keyword Eye Basic constituie, de asemenea, un ansamblu de instrumente gratuite in privinta cuvintelor cheie, care ajuta la desfasurarea in bune conditii a campaniilor PPC si SEO. Prin folosirea acestor instrumente se poate simplifica procesul de keyword research, se poate monitoriza permanent competitia in ceea ce priveste cuvintele-cheie, precum si a modului in care alte website-uri se leaga de website-ul vizat. Specialistii care au dezvoltat aceste aplicatii precizeaza ca este vorba de instrumente care fac procesul de cautare al cuvintelor-cheie “creativ, rapid, simple si chiar distractiva.

YouTube Keyword Tool este un instrument absolut senzational pentru cuvitele cheie, pentru orice fel de continut, nu doar pentru cel video. Permite importul facil al cuvintelor-cheie in Google AdWords, pentru campanile PPC. Dar cel mai important, este faptul ca se pot genera termeni de cautare dintre cei mai deosebiti, care pot permite descoperirea unor website-uri ce un sunt inca pline pana la refuz de cereri de link-uri sau spammate de link-uri platite.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ