DISTRIBUIȚI

A fost lansat Microsoft Office 2016. Pachetul contine versiuni noi de Word, Excel PowerPoint, Outlook, OneNote, Project, Visio si Access. Noul Office 2016 nu aduce prea multe schimbari vizuale, insa vine cu schimbari importante de substanta, care ne promit sa lucram mai bine in echipa – un „must” al organizatiilor moderne.
Pachetul este gandit pentru a se integra perfect in Windows 10, iar doritorii pot beneficia chiar si de un nou Office 365. Office 2016 e disponibil in 47 de limbi si functioneaza si cu Windows 7, Windows 8 sau 8.1

Aplicatiile Office 2016 oferite in cadrul pachetului Office 365 livreaza noi capabilitati care asigura securitate si protectie sporite pentru date:
• Functia Data Loss Prevention integrata in Word, PowerPoint, Excel si Outlook reduce semnificativ riscul de scurgeri de date confidentiale, oferind instrumente dedicate administratorilor IT pentru gestionarea politicilor de editare a continutului si de partajare a documentelor.
• Functia de Autentificare Multi-factor asigura acces securizat la continut atunci cand nu sunteti conectat la reteaua companiei.
• Functia Enterprise Data Protection va fi disponibila pentru aplicatiile Office Mobile pentru Windows 10 spre finalul acestui an, iar pentru aplicatiile desktop la inceputul anului urmator, permitand partajarea sigura a continutului in interiorul organizatiei dvs.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ